Черно море без лагер в Турция?

Моряците започват подготовка без Симеон Райков, Дани Младенов, Емил Михайлов, Жоро Илиев и Александър Александров

Под сериозна въпросителна е плануваният първоначално лагер на Черно море в Турция в края на януари, твърди Гонг. Много е вероятно „моряците” да проведат цялата подготовка във Варна и да организират контролни срещи основно с тимове от областта.

Футболистите се събират на 9-и януари в 13 часа, като сред тях със сигурност няма да бъдат Симеон Райков, Дани Младенов, Емил Михайлов и Александър Александров, които ще продължат кариерата си в други клубове. По непотвърдена информация от „Тича” няма да имат финансови претенции за тези играчи, за което са постигнали съгласие и двете страни в дните преди Нова година. На 5-и януари ще има категорична яснота по трансфера на капитана Георги Илиев в Китай. Ако той мине успешно медицинските прегледи, „Морето” остава и без него през пролетта. Централният защитник Александър Александров ще премине или в руския Урал, или в клуб от Казахстан.

На фона на всичко това не е трудно да се прогнозира, че Черно море няма да преследва определени цели в първата седмица, тъй като тимът ще се окаже сериозно отслабен. Това рязко контрастира с амбициите на треньора Георги Иванов, който не скри след последния мач срещу Ботев, че иска тимът да се бори за 3-о или 4-о място.