Влязохме в годината на Синия дървен кон

Животът

01-01-2014, 00:47

Снимка:

n/a

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

През тази година много хора ще имат възможност не само да мечтаят, а и да осъществят мечтите си

Новата 2014-а според китайския хороскоп е Годината на Синия дървен кон. Началото на влиянието на знака ще стартира на 31 януари 2014 г.

В навечерието на встъпването на коня във владение на следващите 12 месеца трябва да си поставим целите за предстоящата година. След като си набележите задачите и след като празничната отпуска свърши, смело пристъпете към тяхната реализация, пускайки в ход всичките си сили и въображение.

Настъпващата "конска" година обещава да е особено благосклонна към тези, които работят в творческата сфера и покрай вдъхновението тя ще им донесе и необходимата възвишеност в тяхната дейност.

В китайският календар Конят е символ на благородството и честността и за това се очаква настъпващата 2014 година, да бъде година на реализирането на замисли и идеи в полза на обществото, които ще бъдат свързани с по-високи идеали и цели.

През следващата година много хора ще имат възможност не само да мечтаят, а и да осъществят мечтите си. Добри перспективи се очертават пред обществото, като цяло. Очакванията за 2014 година са, тя да бъде свързана с изчистване и възвисяване на човешкия род.

Цветовият фаворит тази година несъмнено е синият цвят и всички негови оттенъци. Толерират се също зеленият, сивият и сребристият.