Набеждават Дядо Коледа ту за нинджа, ту за Сатана

Новините

25-12-2013, 11:09

Снимка:

n/a

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

И еленът Рудолф е от Космоса

Уфолозите нямат милост и към Добрия старец. Осемте еленчета на Дядо Коледа са донесени от извънземни, твърдят руски учени.

Според тях рогатите животинчета са спуснати на земята от извънземни същества в началото на XIX век. Помощниците на Добрия старец всъщност били генномодифицирани същества, изпратени тук с тайна мисия. В подкрепа на теорията си учените посочват необикновената издръжливост и невероятната бързина на Рудолф, Денсър, Купидон, Комета, Пенсър, Донър, Виксен и Блитцен. Ето защо те са способни да обиколят света само за няколко дни. Професори по биология от Аляска, САЩ, обаче са на мнение, че коледните животинчета са от биологичния вид карибу и имат кръвна връзка със сибирските елени. Американските учени са категорични, че Дядо Коледа работи нощем заради опасността елените му да получат топлинен удар от необичайно високите за тях температури през деня.

А кой всъщност е Добрия старец? Съществува теория, според която е най-великият нинджа в историята на бойното изкуство Ninjutsu. Защото пътува по-бързо от светлината, може да бъде едновременно на много места по света и то по едно и също време, както и да се промъкне незабелязано във всеки дом. Освен това само нинджа може да намали размера на тялото си или направо да го разглоби, за да влезе и в най-тесния комин. Далеч по-злокобна е другата версия, която гласи, че Добрия старец е самият Сатана. Не сте ли се замисляли, че Санта Клаус е безсмъртен, живее на място недостъпно за простосмъртните, облечен е в кървавочервено, броди нощем с рогати зверове под негова команда и разполага с душите на милионите желаещи да получат неговите подаръци на всяка цена, обосновават се поддръжниците.