Какво искат жените?

Животът

21-12-2013, 06:25

Автор:

VarnaUtre

Всичко от Автора

Внимавайте какво подарявате

КАКВО ИСКАТ ЖЕНИТЕ?
Бижуто е класика, пише в. "Стандарт"
Най-предпочитани от нежния пол са скъпите бижута, които отговарят както на годините, така и на стила на дамата. В този смисъл перфектно подбраното колие, обеци, пръстен или гривна буквално могат да просълзят една жена.

Чантата е второто й “аз”
Хубава чанта. Умело избрана, за да може да се носи както на работа, така и в мола. Да става и за чаша кафе с приятели, и за официални поводи като коктейли, бизнес вечери и срещи, на които представителният вид е от изключително значение.

Колата дава самочувствие
Как идеалната визия да бъде завършена без нов лъскав и мощен автомобил, който да допълва блясъка на камъните и модерните аксесоари? Определено мъжкото съсловие няма да сбърка, ако има възможност за такава покупка. И все пак тя е за по-заможните му представители.

СПА за слънчева усмивка
Резервация в СПА център. Нито една жена няма да откаже цял ден глезотийки, които да включват отпускащи масажи, сауна, джакузи, басейн и коктейли.

Бельото не омръзва
Хубавото и качествено дамско бельо никога не излиза от мода. Важно е обаче да се знае точният размер, защото иначе кавалерът рискува да се изложи.

Смартфонът допълва стила й
Във време, в което технологиите не спират да се развиват и модернизират, със сигурност ако най-новият смартфон или таблет попаднат в коледното чорапче гаранция, че недоволни няма да има.

ДАРОВЕ ТАБУ

Кантарът унижава
Безспорно тук челната позиция се заема от кантар, карта за фитнес и всякакви други подобни "подаръци", които са очевидни намеци, че дамата трябва да вземе мерки за външния си вид.

Крем против бръчки
Подобна е и втората абсолютно забранена идея - крем против бръчки. На него по-възрастните дами сигурно биха се зарадвали, но само ако е подарен от приятелки или роднини, но не и от мъжа до себе си.

Тиганът е за сухари
Кухненски или домакински уред. Уважаеми господа, знаем, че всички имаме нужда от нова кафе машина или комплект тигани и прибори, но определено, ако се спрете на тях коледното настроение, ще бъде съсипано. Все пак това е празник, на който трябва да накараме половинката си да се чувства специална и да засвидетелстваме уважението и любовта си към нея, а не да я връщаме в рутината на домакинските задължения.

Банкнотите не важат
Отношението в тези най-светли дни от година се цени високо от дамите. В този смисъл четвъртият ни съвет - не давайте пари на ръка с презумпцията, че сте затруднени в избора си, нямате достатъчно време или страдате от липсата на креативност.

“Не” на ментетата
Евтините дрънкулки, имитиращи скъпи бижута. Представете си радостния поглед на жената, когато види малката черна кутийка, в която тя искрено се надява да открие диамантени обеци, а всъщност има две висящи такива със залепени странни камъчета, които най-вероятно още при първото носене ще паднат.

Цветята са прелюдия
Алкохол, цветя и бонбони. В тях по принцип няма нищо лошо, но запомнете, че те са само допълнение или прелюдия към по-големия подарък и не може да минете само с тях.