Забиваме за последно на старите плочки

Варна Лайф

19-12-2013, 18:09

Снимка:

Архив

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Рок-начало на новата година подготвя общината

Здрав рок ще разтърси за последно старите плочки на площад „Независимост“. Дни преди началото на мащабното обновяване на пешеходната зона тук ще бъде построена сцената за новогодишния градски концерт. „Ще забием като на концерта, с който разрушиха Стената в Берлин“, „Всеки да си вземе парче от легендарните плочки на стария кмет“, „Забиваме яко и пращаме старото в миналото“, майтапят се вече зевзеци.

Програмата за Ногодишната нощ включва изпълнители за всички възрасти. Първи в 23 часа на цената излизат музикантите от „Петте сезона“. Новата група на Стефан Диомов, позната повече като „ТийнТоника“ изпълнява любими български хитове. Веднага след полунощ хорото ще поведе Славка Калчева. Българската Тина Търнър – познатата от последния сезон на „Х фактор“ Людмила Йовчева, също е част от програмата. Специален гост е и победителят в първото издание – Рафи.
Як рок обещават музикантите от „Сигнал“, които само преди месец изпълниха зала „Арена Армеец“ и събраха над 13 000 фенове на юбилейния си концерт. След тях на сцената излизат емблематичните за Варна Дийп зоун проджект.
До 2.15 на сцената ще излязат още Нели Рангелова и Дичо.

Още изненади обещават организаторите с техническите ефекти в програмата.

За първи път от много години на площада отново има сергии с мезета и греяно вино.