Черно море с кадрови проблеми преди мача с Лукойл

Спорт

19-12-2013, 11:35

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Двама контузени прoпускат гостуването на моряците от 10-ия кръг

В отбора на Черно море порт Варна има играчи със здравословни проблеми преди гостуването на Лукойл Академик в среща от 10-ия кръг на Националната баскетболна лига, разкри наставникът на отбора Денислав Коцев.

"Джордже Тресач има проблеми с глезена, а Милян Пупович има болки в крака", уточни треньорът. Той изрази надежда двамата състезатели да се възстановят до неделното гостуване в Правец.

"Отборът на Лукойл Академик е много силен, силни са в стрелбата от далечно разстояние, имат и силен централен нападател", коментира Коцев. Според него шампионите разполагат с отлични стрелци, а треньорът им също е много добър.

Отборът на Черно море порт Варна ще пътува за Правец в събота в 10,00 часа. Същият ден е предвидена една тренировка от 19,30. За неделя сутринта в 10,30 часа е предвидено още едно занимание.

От клуба съобщиха още, че следващата домакинска среща на Черно море порт Варна срещу Черноморец на 29 декември ще се играе в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта, вместо в зала "Христо Борисов.