Как паркират варненските полицаи (снимки)

Родната полиция закусва на "Рощок"

"За всички ли важат законите?", "Над тях ли са тези, които съблюдават за спазването им?" и други въпроси от подобно естество повдигна читател на Varnautre.bg, със свой сигнал за това как паркират варненските полицаи. Варненецът е предпочел да остане анонимен, но е приложил снимки, с които да потвърди думите си.

Ето и пълният текст на писмото му:

Предпочитам да запазя анонимността си, понеже нямам и капка доверие в полицията ни. Ето накратко за какво става въпрос. Всеки ден пътят ми минава по бул. "Владислав Варненчик". От близо 2 месеца, всяка сутрин (между 8:50 и 9:10) наблюдавам паркирани полицейски автомобили в най-дясната част на платното, което се намира до ресторант "Рощок". Понеже това се случва всяки сутрин, то дълбоко ме съмнява всеки ден там да се извършва престъпление, което да изисква присъствието на органите на реда.

Това което, си мисля е, че родната полиция си закусва там пречейки с автомобилите си при престрояването и извършване на маневра десен завой. Освен това смятам, че те нямат право да паркират автомобилите си на това място, понеже е забранено, а по всичко изглежда, че те не са по служба там.

Поздрави
Анонимен варненски гражданин