Съдиите от ЗС на БФС Варна изпратиха 2013 г. с футболен турнир

Спорт

11-12-2013, 18:51

Снимка:

Личен АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Съдиите закриват сезона с турнир на Спортпалас

Шестима рефери бяха отличени за най-добре представили се през годината, призове за най-прогресиращи получиха и 4-ма от младите арбитри

С футболен турнир бе закрит сезона на съдиите от Зоналния съвет на БФС-Варна. Първи в надпреварата станаха реферите от Силистра. Тимът, воден от треньора Георги Нарлев и капитана Димитър Желязков, излъга колегите си от Русе с 2:1. На трето място завърши отборът на професионалните съдии на Варна, победил с 2:0 тимът на делегатите от морската столица. В състава на загубилите добри умения демонстрираха Пламен Хаджийски, Ивайло Попов и Георги Иванов. Бронзовите медалисти обаче съзряха конспирация, че от Съдийската комисия умишлено са включили в нарядите на „А“ група за същия ден най-добрите им играчи – бившите футболисти Цветан Кръстев и Иван Кирилов, както и Димитър Димитров и Радан Мирянов.

В турнира участваха още два отбора от варненски рефери, както и от Разград и Добрич. Срещите бяха авторитетно ръководени от Хугас Месропов и Милко Георгиев. Двамата получиха малка почивка единствено преди финала, след като мача за 3-ото място бе ръководен от члена на Съдийската комисия на БФС Кольо Данев.

С много песни и танци в ресторанта на Спортпалас продължи третото полувреме, пише bgreferee.org.

Шестима рефери бяха отличени за най-добре представили се през годината, призове за най-прогресиращи получиха и 4-ма от младите арбитри. На официалната вечеря присъстваха всички председатели и съдийски шефове на областите в зона Варна.