Полицията издирва 83-годишна жена

Крими

11-12-2013, 15:34

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Напуснала дома си в следобедните часове на 7 декември и оттогава е в неизвестност

РУП – Аксаково издирва 83-годишната Рада Недялкова Костова. Жената е от село Новаково. Напуснала дома си в следобедните часове на 7 декември и оттогава е в неизвестност.Висока е между 150 - 155 см, със слабо телосложение, около 40 - 45 кг. Косата на жената е късо подстригана, почти бяла, очи – кафяви. Ходи прегърбена и използва светъл на цвят бастун.

В деня на изчезването си е била облечена със сива блуза с дълъг ръкав, сива пола, тъмно син до черен чорапогащник. Обута е с кафяви кожени домашни чехли. Жената няма лична карта, носи дребна сума пари. Последно е забелязана от съседи да върви в посока центъра на селото. Установено е, че не се е качвала в автобус от редовната линия, която обслужва с. Новаково.

Близките на Рада и служителите на РУП – Аксаково умоляват всички, които имат някаква информация и могат да помогнат за откриването на жената да позвънят в най-близкото полицейско управление или на тел.: 052/762 143.

ОДМВР – Варна призовава всички граждани да бъдат бдителни и още по-внимателни що се отнася до възрастните хора. Ако забележат сами, дезориентирани или затруднени възрастни, нека своевременно да сигнализират на тел. 112 за случая.