Черно море уреди контроли с ЦСКА и Левски

Спорт

10-12-2013, 17:29

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мания с първи приз за сезона - спечели Купата на БФС

След завръщането си във Варна отборът ще закрие календарната година с банкет

Шампионът на Варна и носител на Купата на БФС Черно море Мания уреди две контролни срещи с томовете на ЦСКА Футзал и Левски София Запад. "Маниаците" ще пътува за София, където ще премерят сили с шампиона на столицата и дебютиралия във футзала "армейски" тим. Срещите ще се играят в събота и неделя (14-15 декември) в хандбалната зала на НСА. Първата среща ще е в събота от 19 ч., а в неделя мачът е от 14 ч.

Любопитното е, че отборът на Мартин Балулов никога до сега не се е изправял срещу тези два тима в шампионатен мач. До този момент шампионът на Варна и първенецът на София са изиграли само една среща през 2011 г. в турнира за Купата на България в Пловдив, където "маниаците" побеждават с 5:3.

Тимът заминава за София в събота сутринта с група от 10 футболисти. След завръщането си във Варна отборът на Черно море Мания ще закрие календарната година с банкет.

Групата на Мания за мачовете с Левски София Запад и ЦСКА Футзал:

Вратари: Симеон Христов и Димитър Амброзов

Полеви ирачи: Димитър Петев, Димитър Цветанов, Даниел Димов, Никола Василев, Мирослав Русев, Пламен Стойков, Николай Ненков, Диян Генчев.

Треньор: Свилен Иванов