Мишо Венков: Не сме си представяли, че няма да сме в ТОП 7

Спорт

06-12-2013, 11:06

Снимка:

Личен АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Вземаме 9 т. до Нова година, категориен бе левият краен бранител на Черно море

В Черно море не си представят, че отборът може да остане извън първите седем отбора в класирането след изиграването на всички мачове от тази фаза на шампионата. Освен това на Тича са си поставили за цел да спечелят 9 т. в оставащите три мача до Нова година. Това обяви левият краен бранител на моряците Мишо Венков. Утре варненци приемат Нефтохимик, след това гостуват на Локомотив София, а на 16 декември завършват с домакинство Ботев Пловдив.

"Надяваме се да покажем добри игри, да спечелим тези срещи и да дишаме по-спокойно в първата седмица. Срещу водещите отбори играем добре, имаме хиксове като гости, победи у дома, а правим грешни стъпки срещу по-слаби отбори. Това е нашия минус. Взимаме си поуки. Надявам се от тук нататък да не допускаме повече такива грешки“, сподели Венков в ефира на "Морски Гонг".

"Изобщо не сме си представяли, че може да сме извън топ 7. Ако това се случи ще е огромно разочарование за мен. Най-малкото защото имаме добър отбор. Колективът е на високо ниво, а и разполагаме с всякакви условия за да сме сред първите седем тима", категоричен бе левият краен бранител на Черно море.

Както Varnautre.bg вече съобщи, Мишо Венков ще пропусне мача с Нефтохимик за натрупани жълти картони.