Гонзо изнесе лекция на юношите

Спорт

05-12-2013, 14:35

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

ВИДЕО: Младшата на „моряците” премери сили с треньорите в Черно море

Уникален мач се състоя днес във Варна, на който стана свидетел репортер на Varnautre.bg. Треньорите в Черно море изнесоха футболена лекция на юношите младша възраст от школата на "моряците". Това се случи днес в игрището на Спортен комплекс Тринити Парк. Талантите на Тодор Каменов, състезаващи се в Елитната група до 17 г., се опитаха да се докажат пред Гонзо и компания, като играха равностойно и дори на моменти надиграваха специалистите на Морето. В отбора на наставника Георги Иванов бяха помощникът му в мъжете Ивайло Петров - Пифа, треньорът на набор 2004 Мартин Христов, Тодор Каменов и треньорът на вратарите в представителния тим Стоян Ставрев.

В крайна сметка опитът си каза думата и юношите отстъпиха на треньорите с 4:8.

В първата среща през ноември, която отново се игра в Тринити парк, но в залата за футзал, талантите отново не успяха да бият треньорите, въпреки че мачът бе оспорван до самия край. Тогава срещата завърши при резултат 3:2 за специалистите на варненския клуб.

След двубоя Гонзо и компания направиха мини разбор на срещата, като споделиха, че няма по-хубаво нещо за един треньор да види как младите футболисти израстват и имат шанс да надминат дори техните успехи.