Заповед изгони децата на Спартак от "Локомотив"

Спорт

02-12-2013, 17:06

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Спартак спечели турнир на БФС

Забраниха им да тренират с футболни обувки

Заповед от шефовете на Спортен комплекс Спартак спря децата от школата на "соколите" да тренира на СК "Локомотив". Това каза пред Varnautre.bg шефът на академията на Диян Дончев. Става въпрос обаче за часовете след 16 ч. "Вчера получихме нареждане от шефовете, че осветлението за школата на Спартак няма да се включва. Локомотив ще свети единствено за тези, които си плащат", уточни пред нашата медия Дончев.

Освен това младите таланти на варненския клуб не трябва да тренират с бутони на изкуствения терен, а такива ще се използват само в мачовете от шампионата, се пише още в заповедта.

Varnautre.bg разбра още, че председателят на Управителния съвет на Спартак 1918 Антон Фажев вече е запознат с промените, които влизат в сила от днес. Пред нашата медия той сподели - "Тази заповед не е съобразена с нуждите на футбола, като трябва да се имат предвид и договорки, които имаме със Спортния комплекс. В следващите дни този въпрос ще бъде решен по най-добрия начин. Все пак децата и като цяло школата са най-важното в Спартак и няма как да пречим на тяхното развитие", категоричен бе Антон Фажев.