Мареви подсилват Спартак за Купата на БФС

Спорт

29-11-2013, 21:27

Снимка:

АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Отборът на Спартак се подсилва с двама играчи за турнира за Купата на БФС, който стартира утре в зала Владислав във Варна. Това са двамата братя Бойчо и Благовест Мареви. Те ще се състезават за тима само в рамките на надпреварата, научи Varnautre.bg. Причината е, че след Нова година Бойчо отново ще се опита да си уреди отбор в чужбина.

След като се завърнаха от Малта, където се състезаваха за местен тим и дори участваха в евротурнирите, братята тренират четири пъти седмично във Варна. Две занимания провеждат със Спартак и две с Черно море Мания.

Разбра се още, че Мания са отказали да вземат и двамата в състава си, като са предложили единствено на Бойчо Марев да носи екипа на шампиона на Варна. Той обаче е предпочел да играе заедно с брат си, а в тима на Спартак са ги посрещнали с отворени обятия, тъй като са готови на всичко, само и само да спечелят първи трофей в този спорт. 

В първа среща от надпреварата Спартак излиза срещу шампиона на България Гранд Про утре от 12 ч.. Любопитното е, че отборът на професионалистите бе създаден именно по идея на братята Бойчо в Благовест Мареви, като в последствие те се отказаха заради липсата на спонсори и заминаха за чужбина.