Карин дом посреща своите пораснали деца

Животът

27-11-2013, 09:31

Автор:

VarnaUtre

Всичко от Автора

За 17-те години съществуване през центъра са минали 1460 деца

На 3-ти декември, в чест на Международния ден на хората с увреждания, Карин дом  ще посрещне  в 10.00 ч. в Родителския клуб младежите и девойките, които са посещавали Центъра, съобщиха от дома..
Порасналите деца на Карин дом ще могат да изпият чаша чай със своите учители и приятели, за да се върнат отново към детството и да споделят спомените, които поражда у тях тази среща, заедно с плановете за настоящето и мечтите за бъдещето.

Фондация "Карин дом" Варна съществува от 17 години, за които до края на ноември близо 1460 деца и техните семейства са ползвали услугите на Центъра. Интегрираните деца в общообразователите детски градини и училища са повече от 200.
От началото на 2013г., са приети 139 нови деца, от които 80% са от Варна и региона, а 20% са от други населени места.

Фондация „Карин дом“ Варна  е иновативна организация с нестопанска цел, която предлага социални услуги от 17 години във Варна и региона.
Ние прилагаме  добри практики в услугите за деца със специани нужди и техните семейства. Обществената полза и ангажираност на екипа на организацията имат широк отзвук в нашето общество.
 Карин дом - Варна е признат иноватор  от  Министерството на здравеопазването и Министерството на труда и социалната политика.