Шефовете в Спартак планират индивидуални срещи с футболистите

Спорт

26-11-2013, 16:13

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Шефът на Управителния съвет на Спартак се среща с футболистите

Управителният съвет ще се настани в канцелариите на стадион Спартак

Новият Управителен съвет на Спартак 1918 официално встъпи в длъжност днес. По този повод председателят Антон Фажев, заедно с членовете Николай Станчев и Хугас Месропов се срещна с футболистите на соколите. И тримата бяха категоричен пред играчите, че от днес ръководството на отбора ще направи всичко възможно да допринесе за конфорта на всеки един футболист през пролетния дял от шампионата. Като цел номер едно в момента е Спартак да запази ядрото от своите футболисти, като след Нова година тимът да успее да се спаси от изпадане, научи varna.utre.bg

Фажев обясни на играчите, че ще направи индивидуални среща със всеки един футболист. На тях ще бъдат разгледани нуждите и изискванията на всеки поотделно. До края на другата седмица всеки играч трябва да е наясно със себе си какво смята да прави. Шефовете искат да знаят отсега с кои футболисти ще се работи и кои играчи за готови да защитят фланелката на соколите. Още през следващата седмица на соколите с аматьорски договори ще им бъдат предложени професионални, категоричен бил Фажев. Футболистите, които са от Варна, са обещали пред шефовете, че ще играят и напролет за Спартак.

Стана ясно още, че офисите на стадион "Спартак", които са от към бул. Ян Палах ще бъдат реновирани, като в тях ще се настанят и новите силни хора в клуба.

Засега в Управителния съвет са само трима души, като в съвсем скоро време се очаква да влязат още футболни хора и спонсори, които ще допринесат, за благото на Спартак, дори и с лични средства.