Гонзо спира устрема на Левски

Спорт

26-11-2013, 11:13

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

"Моряците" са в топ 3 на най-добрите домакини в България към днешна дата и отборът няма загуба на свой терен от началото на шампионата

През уикенда Черно море приема Левски, а в този мач ще лъснат и доста истини. Ще се види, дали сърцето на Георги Иванов - Гонзо ще му позволи да победи любимия си отбор и да му спре устрема.

Казвам устрем, защото победата над Литекс с 4:1 наистина заслужава такова определение, макар че преди това "Сините" бяха навлязли в миникриза и не се представяха убедително в няколко поредни мача.

"Сините" демонстрираха много качествен футбол срещу ловчанлии, които са един от най-силно представящите се отбори в шампионата до момента. Вторият в това отношение след Лудогорец разбира се, тъй като разградчани нямат никаква конкуренция що се касае до представянето им.

"Моряците" обаче са в топ 3 на най-добрите домакини в България към днешна дата и отборът няма загуба на свой терен от началото на шампионата. Гостуването ще бъде много трудно на "Сините" и ако Левски постигне една хубава победа във Варна, тогава официално може да се каже, че кризата в тима е преминала.

Дали обаче това ще стане и наистина "сините" ще успеят да го направят? Това е съвсем отделен въпрос. Преценете сами, дали Гонзо ще пусна аванта на "Сините" или пък Черно море за пореден път ще докаже колко качествен домакин е и изкажете вашето мнение.

По-вероятното обаче е второто, защото Иванов се е доказал като корав професионалист и истински мъжкар, а Черно море е сред най-стабилните отбори в момента.