Преглеждат безплатно за рак на устната кухина - varna.utre.bg
Alternative Media Group

Преглеждат безплатно за рак на устната кухина

26 ноември 2013, 10:04 | VarnaUtre.bg

На 29 ноември във Факултета по дентална медицина

По повод световния месец за борба с рака на устната кухина, на 29 ноември от 12:00 ч. до 17:00 ч., във Факултета по дентална медицина на Медицински университет - Варна, ще се проведат безплатни профилактични прегледи. Те са част от кампанията „Говори свободно... за рака на устната кухина“ 2013, която организират студентите по дентална медицина от МУ - Варна и Асоциацията на студентите по дентална медицина във Варна.

Кампанията се провежда за втора поредна година. Два дена преди началото на инициативата студентите ще раздават информационни материали и сини лентички пред Факултета по дентална медицина, университетската болница ”Св. Марина” и Медицинския университет. На 29 ноември от 19:00 ч. в I Аудитория на Факултета ще се състои лекционен модул, където ще се разясняват проблемите на заболяването.

Кампанията се осъществява със съдействието на ръководството на Факултета по дентална медицина, Студентски съвет към МУ - Варна, Асоциация на студентите по медицина във Варна и Асоциация на студентите по фармация - Варна.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Животът