Гонзо: Не искам да виждам Черно море притеснен от който и да е съперник

Има футболисти, които се представят по-добре от Росен Колев в тренировките, за това не го вземам в групата

Треньорът на Черно море Георги Иванов разкри рецептата за успех над Левски. Според Гонзо, моряците могат да вземат точки срещу тима на Антони Здравков, ако определени футболисти подобрят нивото си от мача с Берое и изкоренят страха и напрежението в срещите с така наречените грандове.

"Ако искаме да вземем нещо от тази среща, трябва някой футболисти да подобрят нивото си през тази седмица. Аз им го казах и на тях, първо със страх футбол не се играе и напрежението, което го имат им е в главата. Не искам да виждам Черно море притеснен от който и да било съперник", отсече Гонзо.

"Правим всичко възможно за да вдигнем Божилов за мача с Левски. Той тепърва започна да тича, така че едва ли е най-удачното и професионално да го караме да играе в мача със "сините", уточни Георги Иванов.

Треньорът за пореден път обясни и защо Росен Колев е със статут "ненужен" на Тича вече в пети мач.

"На неговата позиция има хора, които се представят по-добре в тренировките и мачовете. Затова Росен Колев е извън групата", категоричен бе треньорът на Черно море.

Левски гостува във Варна в събота от 13 ч., а Черно море е на прага на ново предизвикателство - да бие "сините" у дома, както го направи с ЦСКА и Лудогорец този сезон.