Зоо ревю и котешка изложба в Двореца

Варна Лайф

20-11-2013, 14:49

Снимка:

felinologybg.com,архив

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

На 23 -ти и 24 ноември. Ще има и конкурс за най-добър карнавален костюм на котка

Международна изложба на котки и зоо ревю ще има в Двореца на културата и спорта на 23-ти и 24-ти ноември. Всички участници ще получат награди. На изложбата могат да участват собственици на млади и възрастни котки, с и без родословие, кастрирани и не кастрирани. Входът е безплатен за деца до 6 години, пенсионери и хора с увреждания. Официалното откриване на изложбата ще бъде в събота от 11:00 ч. в зала „Младост”. Регистрираните котки в момента са 100, като част от тях идват от чужбина – Русия, Украйна, Турция.
В зоо ревюто могат да участват папагали, хамстери, гущери, хамелеони, костенурки, зайчета и таралежи. Участниците трябва да предоставят собствени клетки. Записването става предварително.
В програмата на изложбата се включва: WCF — ринг (възрастни и малки котки), монопородно шоу, най- добро оформление на клетката (на тема есен), конкурс за стих за вашата котка. Записването става преди изложбата на тел.: 052 401 754, 0878 39 11 33 или на e-mail: [email protected]
За конкурса "Най-добра снимка на вашия домашен любимец", снимките трябва да се изпратят на адрес гр. Варна, 9000, ул. "Иван Вазов" 36 за "Съюз на фелинолозите в България".
На 23 ноември от 10.30 часа ще има и конкурс за детска рисунка на тема "Котки". Ще има и още два: за най-добра песен и най-добър танц, свързани с котки, както и конкурс "Карнавален костюм на котка". Той ще бъде проведен ако има записани поне 10 участника.