Три катастрофи с "Мерцедес"-и с петима пострадали за денонощието

Крими

20-11-2013, 12:36

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

VarnaUtre

Всичко от Автора

Непълнолетна пешеходка е блъсната докато пресича "Цар Освободител"

„Мерцедес” блъсна непълнолетна пешеходка на бул. «Цар Освободител», пред входа на МБАЛ «Св. Анна», в посока ул. «Пирин», вчера по обяд, съобщиха от полицията. Возилото. Управлявано от К.С. на 34 г. от гр. Варна, блъснал момичето, докато то пресичало от дясно на ляво пътното платно. Вследствие на инцидента момичето получава фрактура на дясна китка, прегледана и освободена за домашно лечение, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

Пак „Мерцедес”, управляван от 36-годишната варненка Д.Ж. блъснала движещата се отпред «Дачия», която пък блъска предходно движещ се «ВАЗ». Инцидентът станал вчера около 13:00 часа след кръстовището между бул. «Христо Смирненски» и ул. «Карамфил», в посока ул. «Подвис». Причина за ПТІто е несъобразената скорост на Д.Ж. Пострадал е водачът на втория автомобил, който получава контузия на глава и лява подбедрица, прегледан и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

Мъж на 84 г. от гр. Шумен е с фрактура на десен глезен и ребра; жена на 58 г. от гр. Самоков е с контузии на гръден кош и корем, и жена на 77 г. от гр. Шумен, е с контузия на дясна предмишница и мишница, след като «Мерцедес»-ът с който пътували по АМ «Хемус» по посока Шумен се блъснал в указателна табела след Ветрино.. Тримата са настанени за лечение в МБАЛ «Св. Анна», без опасност за живота. Причина за инцидента е отклоняване на вниманието на шофьора- 52- годишният Д.Б. , който загубил контрол над автомобила По случая е започнато досъдебно производство.