Черно море срещу Ботев за Купата

Спорт

19-11-2013, 12:22

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Моряците приемат "канарчетата" на 28 ноември под моста

Отборът на Черно море набор 2000 г. ще срещнат връстниците си от Ботев (Пловдив) в четвъртфинал за Купата на БФС. Това отреди тегленият днес жребий. Победителят в сблъсъка ще бъде решен в един мач, като при равенство в редовното време директно се изпълняват дузпи. Варненци са домакин и ще приемат “канарчетата” на 28 ноември от 11 часа под Аспаруховия мост.

В предишната фаза малките “моряци” отстраниха Черноморец с 3:1 в Бургас. Полуфиналите от турнира пък ще се играят през пролетта на 2014 година.

"Възможно най-тежкия съперник ни се падна. Имаме наблюдения върху него, тъй като се срещнахме на един турнир на Данон. Въпреки че бяхме в различни потоци имах възможността да наблюдавам техните мачове и за това смятам, че ни предстои труден мач. В състава им има футболисти, които са в полезрението на столичните школи. Те са добре селектирани. Имат и добър треньор Димитър Палазов. Заради домакинството ще имаме леко предимство", каза пред Varnautre.bg легендата на Черно море и треньор на децата 2002 г. Тодор Марев.

Четвъртфиналните двойки:

Черно море - Ботев 2002 (Пловдив)
Левски (София) - Лудогорец
Литекс - Добруджа
Славия - Миньор (Перник)