Шеф в Черно море празнува рожден ден

Спорт

18-11-2013, 14:59

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Фенклубът: Левски е по-благоприятен съперник от Берое

Китанов и Котев под въпрос за Берое, Емо Михайлов започна занимания

Изпълнителният директор на Черно море Марин Маринов празнува днес рожден ден.  По този повод той почерпи всички на Тича с безалкохолен коктейл. Освен него повод да почерпи имаше и физиотерапевтът Виктор Бумбалов, който също порасна с една година. Те получиха от играчите и щаба много благопожелания.

Тонизираща тренировка на Тича направиха днес „моряците”, които бяха резерви или не участваха в мача срещу Ботев (Пд), завършил 1:0 за „канарчетата”. Титулярите в двубоя получиха почивка. Същинският тренировъчен процес за мача с Берое (Стара Загора) стартира във вторник. Сбъсъкът на „моряците” с прекия конкурент за Топ 7 на първенството е в събота следобед.

Вратарят Георги Китанов се прибира във Варна от лагера на националния отбор. След преглед ще се установи доколко аркадата на скулата е опасна и дали той ще може да пази в събота. Кирил Котев също почива. Изписана му е терапия за болките в коляното. За участието му в мача с Берое ще се решава след медицински преглед, но от щаба на „Морето” са оптимисти, че ще могат да вдигнат на крака двамата титуляри.

Резервният страж на Черно море Емил Михайлов вече тренира наравно със своите съотборници. Той ще бъде натоварван максимално, за да се знае състоянието му преди дербито със заралии.