Черно море излъга Спартак в дербито при децата

Спорт

16-11-2013, 15:51

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Даниел Иванов донесе успеха на моряците в равностоен мач

Децата на Черно море, родени 2002 г. победиха с минималното 1:0 своите връстници от градския съперник Спартак 1918, в среща от 10-ия кръг на зоналното първенство и се игра на изкуствения терен на СК Локомотив. Единственото попадение в мача реализира Даниел Иванов през втората част.

Малките "моряци", водени от Николай Кънчев, влязоха по-добре в двубоя и в първите минути нацелиха на два пъти напречната греда на вратата на младите "соколи" чрез Калин Георгиев и Мартин Милушев. Постепенно играчите на Спартак изравниха играта и стигнаха до две много добри ситуации, които обаче не успяха да оползотворят. Младите футболисти на Живко Бояджиев Стефан Статев и Георги Христов изтърваха излезли очи в очи с вратаря на "зелено-белите".

След почивка и двамата треньори направиха много смени. В 46-ата минута Даниел Иванов се пребори за една топка пред наказателното поле, преодоля двама защитници и с удар по диагонала реализира единствения гол в мача.

След края на срещата отборът на Черно море посети в болницата своя съотборник Марин Маринов, който тази сутрин претърпя операция на ръката.