Пускат парното днес - отворете вентилите

Животът

15-11-2013, 10:30

Снимка:

n/a

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пускат топлото от 15 ноември

От днес започва поетапното пускане на парното във Варна

От днес започва поетапното пускане на парното във Варна.

Както ви съобщихме по-рано, за правилното и оптимално функциониране на системите е необходимо да се изпълнят няколко стандартни процедури:

Първо - още сега трябва да отворите на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на отоплението, припомнят от дружеството.

Важно е също отговорниците на абонатните станции и/или домоуправителите да осигурят предварителното запълване на вътрешната отоплителна инсталация в сградите. Необходимо е да се проверят уредите за дялово разпределение. Ако клиентите имат съмнения, че те не функционират правилно (дисплеят им е „угаснал"), трябва незабавно да потърсят съдействие от фирмата за топлинно счетоводство.

В случаите, в които вътрешната инсталация за отопление не е подготвена, от компанията призовават клиентите си да поставят бележка на вратата на абонатната станция или да се свържат с фирмата на безплатен телефонен номер 0800 144 48. Отново на този телефон абонатите могат да получат допълнителна информация или да потърсят съдействие от специалистите на фирмата.

Включването на абонатните станции се извършва само от технически екип на компанията.