Очаквано избраха Тошко Янев за шеф на НАП във Варна - varna.utre.bg
Alternative Media Group

Очаквано избраха Тошко Янев за шеф на НАП във Варна

14 ноември 2013, 16:33 | varna.utre.bg
  • Снимка:
    © Varnautre.bg / Архив

Шестима се бориха за поста на данъчен No1

Временният началник на НАП във Варна официално ще заеме поста. Тошко Янев е спечелил конкурса за директор на териториалната данъчна дирекция. В надпреварата се включиха 6-ма финансисти, сред които и бившият зам.-кмет на Варна Димо Стоев.

Тошко Янев е завършил висше образование през 1991 г. във Варненския икономически университет със специалност „Счетоводство и контрол“.

Има редица сертификати от престижни университети в сферата на финансовия мениджмънт в международния бизнес и стратегическото планиране и управление на изпълнението.

Трудовата си кариера започва от началото на 1992 година като данъчен инспектор в ТДУ Варна, ДБ Владиславово. Преминава през длъжностите Главен данъчен инспектор, Главен данъчен експерт, Началник на данъчните служби във "Владиславово" и "Аспарухово".

От 01.07.2000 г. е Регионален данъчен директор в РДД Варна и от 01.01. 2006 година Заместник-директор в ТД на НАП Варна, с основна дейност „Стратегическо управление и организиране на цялостната дейност на териториалната дирекция“.

Женен е и има две деца.Коментари (3)

Потребител
Назко
ДПС и този е надупен на движението за свободи, техен член е корумпиран, ама и неговата заменка ще дойде, както той прави-'напусни по взаимно съгласие или ще те уволнява дисциплинарно '. Господ ще ти раздаде правосъдие и за незаконните ти далавери в родното село брестак.
18 февруари, 07:00 ч.
Потребител
подкупен бюрократ
глобява ме за едно единствено закъснение при подаване на декларация 1 с 250 лева вместо минимума от 50 лева не глобява своите хора затова е корумпиран колко лева искаш `кажи откровенно, началник
26 ноември, 20:49 ч.
Потребител
запознат
Добро назначение. Той и досега основно носеше товара на организацията на работа в НАП Варна.Много добър ръководител.
15 ноември, 11:17 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Животът