Редуцираха групата на националите за мачовете с Румъния

Още един отпадна от сметките на Димитър Пантев

Колоритният футболист на шампиона на България по футзал Бойко Косев - Бобеца отпадна от сметките на националния селекционер за контролите с Румъния. След вчерашното занимание на варненската група, което се проведе в зала "Владислав" в морската столица, бе определена и окончателната бройка играчи, които ще отпътува за Галац на 18, където ден по-късно ще се изиграят първата проверката със северните ни съседи. На 20 пък е и вторият ни спаринг. Контролите са част от подготовката на националния ни тим за квалификациите за Световно първенство през януари.

На 16 пък националите се събират на двудневен лагер в НСБ Спорпалас. Утре пък Пантев ще проведе още едно занимание от 18 ч. с варненци отново в зала Владислав.
Делегацията ни ще бъде водена от председателят на Комисията по футзал Красен Кралев, като с групата ще пътува още Петър Петров - администратор, лекар и масажист. Рефер от България пък ще е варненецът Калоян Кирилов.

Групата на България за мачовете с Румъния:
Вратари: Костадин Иванов (Гранд Про), Кристиян Братованов (Физиомедия Манакор - Испания)
Полеви играчи: Стойчо Попчев (Гранд Про), Георги Карагеоргиев (Гранд Про), Христо Димитров (Гранд Про). Диян Генчев (Мания), Димитър Цветанов (Мания), Никола Василев (Мания), Димитър Петев (Мания), Севдалин Стайков (МФК МАГ), Александър Димитров (Левски), Йосиф Щутев (Левски), Мартин Марков (Левски), Христо Костов (Левски).