Гонзо: Победа днес ни гарантираше място в седмицата, дори и повече

Спорт

11-11-2013, 20:25

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черно море отново се провали на "Лаута"

Футболистите желаеха победата, но не винаги се получава така, както искаш, каза още треньорът на Черно море

Наставникът на Черно море Георги Иванов остана разочарован от загубата срещу Локо (Пд), тъй като, според него, успех на "Лаута" днес щеше да гарантира на "моряците" място в седмицата.

"Допуснахме една грешка, въпреки че знаехме силата на Локомотив. През времето, в което се готвихме за двубоя, обяснявахме, че най-силната черта на съперника са статичните положения, а оставихме сам човек на първа греда. Нямам обяснение защо техен футболист беше оставен непокрит в наказателното поле. През оставащото време след гола се опитахме да обърнем мача, но не се получи. Домакините противодействаха добре в защита и в последните 30 метра изпитвахме немощ. Не успяхме да намерим пролука и да реализираме гол. Има прекалено много мачове още. Влязохме в тежка серия след мача с ЦСКА. Имаме срещи с Левски и Берое. Днес ако бяхме спечелили си гарантирахме, до известна степен, място в седмицата, а и можеше да мечтаем за нещо повече. Определено футболистите желаеха победата, но не винаги се получава така, както искаш", каза Гонзо.

Наставникът отказа да коментира съдийството, но сподели, че ако някой трябва да има претенции от Таско Тасков, това е неговия отбор.

"Няма да коментирам съдийството. Стана банално всеки който падне да се оправдава със съдията. Определено нашите претенции са по-големи от тези на Локо Пд, за засадата при гола на Бакари и за дузпа срещу него. Ако сме имали претенции към тях, те са били по време на мача. След последния сигнал приемаме загубата и продължаваме да работим", обясни треньорът на Черно море.