Спартак със 17 футболисти на "Надежда"

Спорт

08-11-2013, 12:50

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Спартак взема вратар от школата за мача с Бистришките тигри

Калоян Иванов и вратарят Радосвет Христов аут за мача с Бистришките тигри

След днешното занимание треньорът на Спартак 1918 Георги Иванов-Геша определи групата за мача от последния кръг на "Б" група за този сезон с Витоша Бистрица. Срещата е на стадион "Надежда" в столицата в неделя от 14,30 ч. "Соколите" пътуват за София утре сутрин, а в групата попаднаха 17 футболисти. Сред избраниците на Геша не са контузеният Калоян Иванов и вратарят Радосвет Христов.

На мястото на Христов в клубния автобус ще се качи стражът от юношите старша възраст Станислав Вълчев. Освен него в тимовия лист ще бъдат записани талантите Тодор Маринчев и Ерхан Васви, които тренират със "соколите" от началото на седмицата. Двамата попаднаха в групата и за домакинството на Марек, но не записаха игрови минути. Предвидено е и последно занимание, което ще се проведе в София на стадион "Надежда".

Както вече писахме има голяма вероятност срещу соколите в неделя с екипа на Бистришките тигри да се появи и Бойко Борисов.

Групата на Спартак 1918 : Николай Банков, Станислав Вълчев, Игнат Дамянов, Роналд Донев, Станислав Иванов, Славомир Събков, Никола Арнаудов, Станислав Желязков, Виктор Митев, Тодор Маринчев, Ерхан Васви, Георги Коруджиев, Дхихат Кямил, Емил Николов, Беадир Беадиров, Симеон Ганчев, Янаки Смирнов.