Свалиха конците на Станислав Иванов

Спорт

05-11-2013, 13:03

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бойко Борисов излиза срещу Спартак Варна

Спартак ще се изправи срещу Бистришките тигри на стадион "Надежда" в София

Свалиха конците на централният защитник на Спартак 1918 Станислав Иванов, който пръсна главата си в мача от 11-ия кръг на "Б" група с Дунав Русе. Иванов бе ударен от съперников състезател, след което бе закаран в спешния център, където му направиха два шева. В двубоя с лидера в "Б" група Марек тази събота пък Станислав стисна зъби и игра цял мач с бинтована глава.

Така бранителят ще е напълно готов за двубоя от последния кръг за тази календарна година с Витоша Бистрица, който ще е играе на стадион "Надежда" в неделя от 14, 30 ч. Както вече писахме, в двубоя се очаква да запише игрови минути и бившият министър-председател и лидер на партия ГЕРБ Бойко Борисов.

Днес соколите ще направят първо занимание за седмицата, като в него няма да се вклчат играчите, които не са от Варна. Те се готвят по индивидуална програма по родните си места. Към тренировката днес ще се включат двама юноши от школата на соколите. Това са Тодор Маринчев и Ерхан Васви, които бяха вклчени в групата за мача с Марек, но не записаха игрови минути.