Моряците не празнуваха победата над ЦСКА

Дани Младенов на линия за мача с Ботев за Купата на България

Футболистите на Черно море не успяха да полеят подобаващо победата с 2:1 над ЦСКА на стадион "Тича" вчера. Традиционно "моряците" отбелязват с купон до зори успех срещу грандовете, но професионализмът надделя и вчера подопечните на Георги Иванов не празнуваха. Причината е мачът за Купата на България с Ботев Пд, който чука на вратата.

Днес сутринта титулярите в мача проведоха традиционното възстановяване, а игралите по-малко и резервите - възстановителна тренировка.

От утре Гонзо започва усилени занимания с тима за 1/8-финалния мач за Купата срещу пловдивчани. Първата среща е на "Тича" в четвъртък от 14,45 ч. Добрата новина за щаба на Морето е завръщането в тима на вратаря Георги Китанов и защитника Росен Колев.

Под въпрос остава Дани Младенов, който повишава натоварванията под наблюдение на медицинския щаб, като от клуба се надяват, че халфът ще е готов на 100% за двубоя за купата. Твърдо аут за "канарчетата" са трайно контузените Георги Божилов и Стефан Станчев. И двамата се възстановяват от операции.

Тренировката утре е в 10,30 ч.