Черно море изпусна ЦСКА в Панчарево

Спорт

03-11-2013, 14:04

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Милен Николов реализира и двата гола за 2:2 с "армейците"

Юношите на Черно море завършиха 2:2 при гостуването си на ЦСКА в среща от 12-ия кръг на Елитната юношеска група до 17 години. И двете попадения за моряците реализира Милен Николов. Двубоят пък се изигра на базата на „червените” в Панчарево и варненци може да съжаляват, че си тръгват само с точка.

Момчетата на Тодор Каменов откриха резултата в 12-ата минута чрез Милен Николов, който реализира с глава от корнер. В 30-ата минута защитата на Черно море заспа при едно центриране от корнер и домакините изравниха.

След почивката варненци бяха по-добрият отбор и създадоха по-чистите положения. Така се стигна до 46-ата минута, в която Николов засече с глава центриране от ъглов удар за 1:2. В 59-ата минута „армейците” се възползваха от нова грешка в отбраната на „моряците” и изравниха за крайното 2:2, отново след изпълнение на корнер. До края на мача Емил Илиев и Николай Минков пропуснаха добри възможности за гол.

"Играхме добре, но отново показваме слабост при статичните положения. Работим, но засега не можем да се справим с този проблем. Това е единственaта ни слабост този етап. Доволен съм от начина на игра, държим топката и показахме добри неща на терена", каза за Varnautre.bg Тодор Каменов.

След равенството неговият тим остава на 5-то място в класирането с актив от 21 точки. В следващия кръг варненци приемат Литекс под Аспаруховия мост.