Гонзо взема 19 футболисти в София

Спорт

28-10-2013, 22:17

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Слави Сталев и Атанас Петров ще пътуват за столицата

След днешната тренировка на стадион Тича наставникът на Черно море Георги Иванов определи групата за предстоящия мач от 15-ия кръг на "А" група със Славия. "Моряците" гостуват на тима на Венци Стефанов в сряда от 15 ч., а сред избраниците на Георги Иванов не попадна Дани Младенов, който е с лек здравословен проблем.

Освен това Гонзо реши да не рискува с капитана Георги Илиев, който вече започна занимания и той не попадна в групата за мача с "белите".

Наставникът на Морето иска да съхрани сърцатия футболист за двубоя с ЦСКА от 16-ия кръг на "Тича". Аут за мача в сряда е и Георги Божилов, който се лекува след операцията. За сметка на това в клубния автобус утре ще се качат юношите Атанас Петров и Слави Сталев. След последното занимание, което ще се проведе утре в столицата, Гонзо ще прецени, кой ще отпадне за двубоя със Славия.

Групата на Черно море:
Георги Китанов, Емил Михайлов, Слави Сталев, Сашо Александров, Александър Александров, Кирил Котев, Мишо Венков, Дани Георгиев, Тодор Паланков, Еденилсон Бергонси, Бакари, Симеон Райков, Стефан Станчев, Росен Колев, Живко Атанасов, Бекир Расим, Стенли Окоро, Иван Коконов, Атанас Петров