Геша: Имаше един човек, който много внимаваше да не се случи нещо

Спорт

27-10-2013, 17:40

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Накарахме публиката да освирква своите, а това е един добър критерии за нашата игра, каза треньорът на Спартак

Наставникът на Спартак 1918 Георги Иванов-Геша сподели, че резултатът в срещата с Дунав не е реален предвид показаното от двата отбора днес. Геша сподели, че неговите футболисти са накарали феновете на домакините да освиркват своите.

"Смятам, че този резултат не е реален, и съм категоричен, че нашия отбор стоя добре на терена днес. Имаше обаче един човек, който много внимаваше да не се случи нещо и да не вземе да вкараме гол. Съдията ни напълни с картони. Изгони Ганчев за нищо. Ако го питаме сега за какво изгони нашия футболист и той не може да каже. Даде ни толкова много картони все едно се клали на терена. А мачът беше толкова спокоен. Съдията не се вписа в обстановката на терена. Но това е нормално като прочете по медиите, какво се случва в нашия клуб и, че няма кой да ни защити. Тогава е лесно да се прави на съдия. Искам да информирам БФС, че с подобни съдии няма футболът ни отива надолу", каза Геша пред varna.utre.bg.

"Имахме си нашите шансове да отбележим гол. В самия край на мача се хвърлихме в предни позиции и накарахме домакините да треперят. Натиснахме ги в опит да изравним, като се оголихме отзад. За съжаление те ни вкараха втори гол и мачът приключи. Накарахме публиката да освирква своите играчи, а това е един добър критерии за нашата игра днес. Продължавам да твърдя, че този отбор има потенциал, но само ако се работи спокойно", завърши наставникът на Спартак 1918 Георги Иванов.