Спартак отпътува за Русе с 12 футболисти

Спорт

27-10-2013, 10:25

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Спартак падна от Славия у дома

Спартак спасен! Нов мощен спонсор поема отбора

Игнат Дамянов отпадна от групата за мача с Дунав

Отборът на Спартак 1918 отпътува за Русе преди броени минути, където днес от 15 ч. на градския стадион в крайдунавския град ще се изправи срещу местния тим на Дунав, в среща от 11-ия кръг на "Б" група. Наставникът на соколите Георги Иванов-Геша тръгна от морската столица с 12 футболисти. За мача с дунавци отпадна десният бек Игнат Дамянов, който все още е с контузия.

Както вече писахме, Геша не попълни групата с юноши, тъй като отделно на стадиона в Русе ще акостират още трима "соколи". Това са Радосвет Христов, Беадир Беадиров и Джихат Кямил, който след като бяха изгонени от квартирите си, се прибраха по родните си домове, но изявиха желание да доиграят полусезона и ще пътуват самостоятелно за Русе.

Единствено юношата на ЦСКА Благой Пасков отказа да играе за Спарта до края на полусезона.
Иначе в лагера на "соколите" има видимо настроение, след като вчера треньорът разкри пред футболистите, че в понеделник ще им бъдат изплатено част от трудовите възнаграждения.
Кампанията в "Б" група за тази година завършва на 9 ноември, а варненци ще гостуват на Дунав (тази неделя от 15 часа) и Витоша (Бистрица) и приемат Марек (Дупница).

Групата на Спартак 1918:

Вратари: Николай Банков, Радосвет Христов

Защитници: Калоян Иванов, Станислав Иванов, Роналд Донев, Славомир Събков

Халфове: Виктор Митев, Станислав Желязков, Никола Арнаудов, Емил Николов, Беадир Беадиров, Джихат Кямил, Георги Коруджиев

Нападатели: Янаки Смирнов, Симеон Ганчев