Спартак пътува с 13 футболисти за Русе

Геша няма да попълва групата с юноши от школата

Наставникът на Спартак 1918 Георги Иванов-Геша ще отпътува за Русе в неделя с 13 футболисти, за двубоя от 11-ия кръг на "Б" група. Геша няма да попълва групата с юноши от школата, тъй като очаква отделно в крайдунавския град да акостират още трима "соколи”. Това са Георги Коруджиев, Беадир Беадиров и Джихат Кямил, който след като бяха изгонени от квартирите си, се прибраха по родните си домове, но изявиха желание да доиграят полусезона и ще пътуват самостоятелно за Русе.

До този момент само един футболист е заявил, че няма да играе повече за Спарта. Става въпрос за юношата на ЦСКА Благой Пасков, който отказа да носи фланелката на "соколите", като заяви, че Спартак е затворена страница за него.

Варненци ще излязат на стадион Дунав срещу местния тим в неделя от 14 ч.
След края на полусезона поне половината от отбора ще разтрогнат своите договори по вина на клуба заради неизплатени възнаграждения. Кампанията в "Б" група за тази година завършва на 9 ноември, а варненци ще гостуват на Дунав (тази неделя от 15 часа) и Витоша (Бистрица) и приемат Марек (Дупница).

Групата на Спартак 1918:

Вратари: Николай Банков, Радосвет Христов

Защитници: Игнат Дамянов, Калоян Иванов, Станислав Иванов, Роналд Донев, Славомир Събков

Халфове: Виктор Митев, Станислав Желязков, Никола Арнаудов, Емил Николов, Беадир Беадиров, Джихат Кямил, Георги Коруджиев

Нападатели: Янаки Смирнов, Симеон Ганчев