Резерва носи победата на Черно море в Любимец

Спорт

23-10-2013, 16:16

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Моряците бият с 2:0 в Елитната група

Отборът на Черно море успя да победи като гост тима на Любимец с 2:0, в мач от 13-ия кръг на Елитната група до 19 г. И двете попадения в срещата бяха дело на влезлия като резерва Михаил Ангелов, който успя да реализира в 65-ата и 73-ата минута.

След изключително слабо първо полувреме, в което моряците, водени от Станислав Стоянов, създадоха само едно положение.

През втората част обаче, след като бяха направени няколко смени, играта на варненци живна. В 65-ата минута Александър Попов изведе отляво резервата Мишо Ангелов, който стреля, топката се удари в гредата и влетя в мрежата за 1:0. В 73-ата минута "моряците" получиха право да изпълнят дузпа, след като отново Ангелов нахлу в наказателното поле на домакините и бе покосен от защитник на Любимец. Младият талант на Морето бе безпощаден от бялата точка и оформи крайното 2:0.

"Не съм доволен от играта днес. Имаше подценяване, което за мен бе необяснимо. От края на предния мач говорим за това, че с отбори като Любимец се играе много трудно. Мотивацията не бе на нужното ниво. Пропиляхме първото полувреме, като през втората част направихме няколко смени. Мога да кажа, че включването на Михаил Ангелов обърна хода на мача. Мишо влезе силно в двубоя и бе в основата на успеха днес" каза пред Varnautre.bg легендата на Черно море Станислав Стоянов.

Съставът на Черно море: Християн Христов, Симеон Неделчев, Сами Миланов, Петър Петров, Петко Цанков, Васил Иванов, Николай Иванов (Александър Попов), Карен Мадоян (Мишо Ангелов), Кристиян Пешков (Антон Славков), Мартин Костадинов (Енчо Стойков), Владо Маринов.