Мачът на Спартак с Хасково под сериозна въпросителна

Спорт

17-10-2013, 15:24

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Голяма е вероятността срещата да не се играе

Срещата на Спартак 1918 с Хасково от 10-ия ръг на "Б" група почти сигурно няма да се играе. Въпреки че очакванията са мач да има, било то и с юноши, източници на нашата медия са категорични, че двубоят утре няма да се проведе. Причината е, че пари за съдийските такси, няма, а и в клуба не виждат от къде могат да дойдат те, научи Varnautre.bg. Иначе юношите на Спартак са в бойна готовност. Това каза пред нашата медия треньорът Румен Димов. "Ако някой от шефовете се обади и каже, че му трябват "N" броя футболисти, давам им картотеките. До този момент обаче, никой не се е свързал с мен", категоричен е Димов. Той допълни, че футболистите му трябват за събота, когато юношите играят срещу тима на Велбъжд Кюстендил, в дербито на опашкарите.

Вариантът соколите да излязат с юноши буди притеснения в хората в клуба, тъй като е напълно възможно младите футболисти да паднат с огромен резултат. А това, разбира се, ще повлияе негативно върху психиката на младите футболисти. Такава отговорност обаче никой в клуба не е готов да понесе. За това най-логичното е мач да няма, ако не се намерят пари за мъжете.

Както вече писахме обаче, голяма част от футболистите вече са си взели багажа от стадион Спартак и изчакват позитивно развитие на нащaта. "Соколите" са категорични, че няма да играят без да им се платят поне част от трудовите възнаграждения. Има и такива, които вече са се прибрали по родните си места.

Утре футболистите от мъжкия тим се събират в 14,30 ч. на стадион "Спартак".