Президент на футболен отбор стана съдия

Спорт

14-10-2013, 23:07

Снимка:

Личен АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Бившият президент на футзалния клуб Одесос, който се състезава и в плажния футбол, стана съдия, научи Varnautre.bg. Това е Добрин Стефанов, който от около месец тренира здраво със съдиите. През годините като президент на тима, Одесос е трикратен държавен шампион по плажен фурбол, отбор на Варна за 2010 г., както и първият български тим с покана за участие на шампионската лига в плажния футбол. Във футзала Одесос е един от тимовете с 12 годишна история , от които са се учили настоящите отбори в този вид спорт.

Очаква се Стефанов да дебютира в съдийството през ноември, в мач при децата. След 12 години във футзала, Добата приема едно ново предизвикателство, като страстта му към футбола е била водеща за това негово решение.

"След толкова време като президент и собственик на най-титулувания отбор в плажни футбол, както и участник в първенствата по футзал - Одесос, реших да сменя хобито и да стана съдия. Обичам футбола и за това искам да съм част от тази игра. Вече се готвя усилено, като през следващия месец най-вероятно ще започна и с практиката. Надявам се един ден да свиря мачове в "А" група", пожела си Добрин Стефанов пред нашата медия.