Черно море обърна Видима в Севлиево

Спорт

13-10-2013, 16:49

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Александър Попов, Кристиян Пешков и Влади Маринов донесоха усеха на моряците

Отборът на Черно море постигна впечатляващ обрат срещу тима на Видима-Раковски в мач от 11-ия кръг на Елитната група до 19 г.. Моряците на Станислав Стоянов губеха на почивката с 0:1, но с голове на Александър Попов, Кристиян Пешков и Влади Маринов направиха пълен обрат в мача - 3:1.

Срещата на ужасния терен в спортния комплекс в парк "Черничките" в Севлиево започна добре за "моряците", които пресираха съперника от самото начало. Изненадващо обаче домакините първи откриха резултата. Това се случи в 12-ата минута когато Преслав Дошков се опита да изчисти топката, но тя се удари в гърба на футболист на домакините, който в последствие първи стигна до нея, нахлу мощно по фланга и пусна пас по земя към точката на дузпата, където Денислав Минев реализира за 1:0. Малко преди това Карен Мадоян опита изстрел от далечно разстояние, но извън очертанията на вратата. В 39-ата минута със сетни усилия вратарят на Видима изби топката, която отиваше точно под гредата, след изстрел на Сами Миланов от над 25 метра.

В началото на втората част моряците упражниха териториален натиск и до края на мача диктуваха темпото. Пешков стреля покрай гредата от фаул, а изстрел на Мартин Костадионов също от пряксвободен удар попадна в ръцете на вратаря на домакините. В 62-рата минута Александър Попов изравни резултата след изстрел извън наказателното поле. Топката се удари десния страничен стълб и влетя в мрежата за 1:1. Само 5 минути по-късно Сами Миланов стреля с глава след центриране от корнер на Карен Мадоян, но коженото кълбо мина на сантиметри над напречната греда. В 82-рата минута Пешков засече топката от въздуха и направи пълния обрат в тази среша - 2:1.  В 90-ата минута Влади Маринов бе изведен отляво и с плътен удар направи резултата 3:1

Съставът на Черно море: Кристиян Христов, Петко Цанков, Преслав Дошков, Симеон Неделчев, Сами Миланов, Васил Иванов, Мартин Костадинов (90 - Енчо Стойков), Александър Попов, Кристиян Пешков (89 - Петър Иванов), Николай Иванов (59 - Влади Маринов), Карен Мадоян (79 - Михаил Ангелов).