Геша за феновете: Ние сме най-малко виновните в тази ситуация

Спорт

12-10-2013, 19:02

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

ВИДЕО: Идва Иван Петров, прави си неговия Спартак и продължава напред, каза още Геша

Треньорът на Спартак 1918 Георги Иванов-Геша коментира днешните събития по трибуните на Коритото, които бяха продиктувани от феновете, недоволни от ръководството на клуба.

"За първи път имаше футболна атмосфера на нашия стадион. Бомби, димки, факли. Имаше скандирания. Най-после дойдоха група, наричаща себе си фенове. И изказаха явно и открито позицията си. Нещо което е добро. Само, че те обвиняват най-малко виновните хора в цялата тази ситуация. Най-малко виновни за това положение са футболистите. Не знам кой им дава акъл, или спонтанно са обявили футболистите за техен враг. Ако някой поддържа искрицата и надеждата да се оправят нещата, това са футболистите. Те си дават труда безплатно, за да продължи да съществува този отбор. Не искам да влизам с феновете във война, защото ние и те би трябвало да сме едно цяло. Ако има недоволни от ръководството и управлението на клуба ние също сме заинтересовани и искаме в Спартак да дойдат хора, които милеят за клуба и имат възможности да оправят положението.

"Идва Иван Петров, прави си неговия Спартак и продължава напред. Интересното е, че неговите имоти, за които може да претендира, че са отнети бяха под Аспаруховияя мост. Ако има някакви претенции да отиде да си ги потърси".

ВИЖТЕ ВСИЧКО КОЕТО КАЗА ТРЕНЬОРЪТ НА СПАРТАК 1918: