Феновете към футболистите: Спрете гаврата със Спартак

Спорт

10-10-2013, 19:26

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Започваме протестните действия на мача с Литекс

Феновете на Спартак Варна ще протестират на мача на соколите с Литекс от турнира за Купата на България. Това казаха пред Varnautre.bg ултрасите на варненския клуб. Привържениците, които не припознават сегашния отбор за любимия им Спартак, се събират в събота в 14 ч. до култово заведение – дървеното, като точно в 15 ч., когато ще бъде даден и първият съдийски сигнал на двубоя, ще влязат стадиона.

Днес част от феновете отново се събраха на клубното съоръжение на "соколите", за да обсъдят началото на протестните действия, които ще предприемат до края на сезона. С привържениците направи опит да разговаря наставникът на Спартак Георги Иванов-Геша.

"Приближи се към нас и ни попита какви изисквания имаме към отбора. Казахме му, че просто не ги искаме. Не искаме него и подобието на футболисти, които в момента петнят фланелката на Спартак. Те не са достойни да са в този отбор. Искаме той да спре участие в "Б" група. Това не е Спартак", каза пред Varnautre.bg един от организаторите.

"Спрете гаврата със Спартак. Ако сега не ни послушате ще се наложи да предприемем по-крайни мерки", - заканиха се феновете. - "До сега стояхме и се видя, че нищо не се промени, става все по-лошо. Търсим вниманието на община Варна, фенове на нашия отбор и като цяло на футбола, както и на всички хора в град Варна. Не може варненци да не са съпричастни със случващото се в Спартак в последните 4 години".