Веселяци от Варна обикалят страната с кръчма на колела

Животът

10-10-2013, 15:28

Снимка:

© БГНЕС

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Мъжете цяло лято работят в бар на морето в "Аспарухово", а веселата софра е начин да разпуснат в края на сезона

Весела компания, от популярен плажен бар във Варна обикаля България с "Кръчма на колела". Вчера тя спря в Казанлък, в близост до емблематичния за града парк "Розариум". Спирката им в града на розите не е случайна, имат приятел там, на който скоро се родило дете, предаде БГНЕС.

В камиончето си имат всичко. Барбекю, маса, скамейки, чадър. Очевидци на първата спирка от нестандартния алкохолен трип обясняват, че возилото е снабдено с барбекю, на което с особено постоянство се пекат наденици, кренвирши и пържоли. Освен това с тях пътува и газов котлон с тиган, в който се пържат картофки.

На пръв поглед предмет, който изглежда излишен за кръчмата на колела, е старата пръскачка за лозе, но оказва се тя е пълна с ракия, която се налива по атрактивен начин. "Сега не му е времето да се пръскат лозя, а да се наслаждаваме на произведеното от тях", обясняват веселяците. 

Мъжете, които цялото лято работят в бар на плажа в "Аспарухово, с веселата софра сега намират начин да разпуснат в края на сезона. Не се интересуват от политика или злободневни теми, тъй като тяхната цел е да си починат и се отърват за месец от сивото ежедневие и проблемите.

Идеята им е да посетят колкото се може повече свои приятели в страната и вдигнат весели наздравици. Следващата им спирка е курортният град Хисаря.