Гонзо: Цяла седмица предупреждавах за Джордан

Спорт

05-10-2013, 20:10

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Вървим по план и като цяло няма от какво да се притесняваме”, каза още младият специалист

Треньорът на Черно море Георги Иванов – Гонзо прие нормално загубата с 1:2 от Литекс. Той бе категоричен, че поражението в Ловеч е плод на наивните грешки, които а допуснали моряците в защита.

„Някои футболисти се измориха. Допускахме близо играчите на Литекс до нашата защита. Вторият гол беше от наивна грешка. Имаше фаул за нас, а след това ни хванаха неподготвени. На ниво се представиха тези футболисти, които играха днес. Нямам претенции към никого”, обясни Гонзо след мача.

Той добави, че липсата на четирима основни футболисти също се отразява на играта на отбора. „Имаме контузени. Радвам се за тези момчета, на които им се отвори шанс да играят повече време. Получават се грешки. Ние сме отбор, който изчиства доста неща в процеса на мачовете. Вървим по план и като цяло няма от какво да се притесняваме”, каза още младият специалист.

Той коментира и попаденията на Литекс, дело на Миро Манолов и Джордан. „Миро Манолов е професионалист и сега защитава цветовете на Литекс. Пожелавам му успех. През седмицата предупреждавах за Джордан, който добре гардира топката. И именно от подобна ситуация стана голът”, завърши Гонзо.