Младшата падна в Етрополе

Спорт

05-10-2013, 13:48

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Моряците на Тодор Каменов загубиха с 1:2 от Чавдар

Юношите на Черно море загубиха с 1:2 гостуването си на Чавдар (Етрополе) в среща от 9-ия кръг на Елитната група до 17 години. Варненци бяха по-стойностния отбор на терена, но така и не успяха да се възползват от многобройните създадени ситуации пред вратата на съперника.

Домакините откриха резултата в 25-ата минута след центриране от корнер. След час игра Даниел Димитров проби отдясно и подаде към Николай Минков, който засече с крак за 1:1. В 65-ата минута „моряците” сгрешиха фатално в отбрана и тимът на Чавдар отбеляза втория си гол. През второто полувреме Черно море нацели и двете греди чрез голмайстора Николай Минков и национала Даниел Димитров. Освен това и попадение за варненци беше отменено. В 10-ата минута пък вратарят Валери Вълев получи контузия и беше заменен принудително от Жоро Георгиев.

„Отново допускаме същите грешки в защита и заради това губим мача. Създаваме достатъчно положения,но не можем да ги реализираме. Головете на Чавдар бяха от груби наши индивидуални грешки. Второто полувреме играхме на една врата, но без резултат”, заяви треньорът на младшата на Черно море Тодор Каменов.

Предстои пауза от три седмици в първенството на Елитната група до 17 години, а след това на 27 октомври „моряците” гостуват на Видима-Раковски в Севлиево.

Съставът на Черно море: Валери Вълев (10 – Георги Георгиев), Валери Христов, Христо Илиев, Мартин Ванков, Красимир Крумов, Милен Николов, Емил Илиев, Костадин Георгиев (65 – Ивайло Петков), Николай Минков, Даниел Димитров, Валентин Йосков.