Утре става ясно бъдещето на Спартак

Отборът на "соколите" е раздиран от финансови проблеми от доста време, като от вчера футболистите спряха и тренировъчния процес

Утре ще има повече яснота относно бъдещето на Спартак 1918, научи Varnautre.bg. Отборът на "соколите" е раздиран от финансови проблеми от доста време, като от вчера футболистите спряха и тренировъчния процес. На играчите не са плащани заплати от началото на сезона и те са категорични, че няма да подновят занимания докато не им платят дължимите суми. Всички в тима поставиха ултиматум, че няма да пътуват за Раковски в неделя за предстоящия мач с местния тим.

Утре собствениците и отговорните хора в Спартак се очаква да се съберат за да търсят изхода от кризата. Съществува вариант соколите да прекратят официално участие в "Б" група, като това се очаква да стане ясно до края на седмицата.

Иначе днес футболистите, заедно със спортно техническият щаб на Спартак ще се съберат на стадиона в 17 ч., но няма да се съблекат да тренират, тъй като и днес играчите няма да получат пари.