Вечният Пасев аут от общината, пенсионираха го

Бившият шеф на "Спортни имоти" отново заформил драми, когато го уведомили, че вече не е част от местната администрация

Бившият дългогодишен шеф на "Спортни имоти" и настоящ началник на общинските почивни бази Петър Пасев от днес е пенсиониран, научи Varnautre.bg. По този начин покровителстваният години наред от екскмета Кирил Йорданов общинар, освободи от присъствието си местната администрация. Самият Пасев не бе открит, за да коментира току-що случилото му се пенсиониране. От свои източници Varnautre.bg обаче научи, че когато уведомили скандалния служител, че от днес вече не е на работа, той не го приел никак добре.

За Пасев не е новост да заформя драми, когато чуе думичките "уволнение" или "пенсиониране". Преди години след пореден скандал между него и хора от спортната общественост, тогавашният кмет Кирил Йорданов направи опит да се освободи от Пасев, като го помоли да напусне доброволно. Тогава шефът на "Спортни имоти" не само отказа, но и заплаши, че ако бъде махнат от мястото му, е готов да скочи от 14-ия етаж на сградата на общината. След този случай, станал легендарен във Варна, никой повече не обели дума за освобождаване на Пасев.

Както Varnautre.bg преди дни писа, ексобщинарят бе готов и за рекордите на "Гинес", след като стана ясно, че срещу него има 25 жалби и сигнали, а той все още е на работа в местната администрация.