Драмата на младия меринджей: Тъщата ме млати с цигла, синовете й ме пребиха!

"Жена ми дойде с тъщата Катя, заедно с двамата й синове. Пребиха ме от бой! Всичките ме удряха – четирима души срещу мен!”, жалва са 35-годишният Янко

Веднага след като разбрал от съсед, че жена му излязла от къщата във варненското село Градинарово, а малко след това сайвантът започнал да пуши, популярният ром се обадил на Ангелина и й вдигнал луд скандал, оплакал се пред БЛИЦ младият меринджей Янко Радев, за когото това е трета поред запалена къща.

„Казах й, че е тя и веднага дойдоха с тъщата Катя, заедно с двамата й синове. Пребиха ме от бой! Всичките ме удряха – четирима души срещу мен!”, жалва са 35-годишният Янко, станал известен след дивашкия цирк, в който колоритната му тъща го произведе в „млад меринджей”.

Именно бясната Катя първа му спретнала пердаха и ентусиазирано започнала да го блъска с цигла по главата. Синовете й не останали назад и последвали ”светлия” пример на майка си. „Докато тя ме млатеше с циглата, големият ме удряше здраво с юмруци по лицето, а малкият ме риташе. Ангелина, не стига че ми запалила къщата, ами и тя ме удряше...”, буквално се разплака пред наш репортер злощастният ром.

Разстроеният Янко изригна, че според него цялото семейство на скандалната му половинка трябва да бъде затворено. „Искам да ги приберат и да ги разследват всичките”, категоричен е младият меринджей.

След като трета поред къща му изгоря той ще трябва да се прибере в дома на майка си, която живее в същото село. „Там обаче всички са натикани в две стаи. Не мога да остана вечно. Трябват ми спонсори за едни 3000 лева да ми дадат, че да мога да си купя евтина къща в село. Искам там да си прибера детето, защото много го обичам”, отправи Янко апел към всички употребили на негов гръб марката „млад меринджей” да му подадат ръка.