"Под прикритие" се премести на морето (СНИМКИ)

Варна Лайф

24-09-2013, 16:31

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Под прикритие" се завръща

"Под прикритие" се завръща

Екшънът затваря централната част на Св. Влас

Снимките на най-успешния български сериал "Под прикритие" започнаха преди дни, а тази седмица те продължават ударно на на Свети Влас и Бургас. 150 човека екип, 25 автомобила за каскади, моторници, кросови мотори, 100 статисти, над 10 каскадьори се грижат за взривоопасният екшън всеки ден.

Каскади с по-няколко коли, затваряне на цялата централна част на Влас, взривове и катастрофи, престрелки, преследвания по суша и вода са само малка част от това което ще видим в четвърти сезон на "Под прикритие". В опасните сцени се включиха и някои от актьорите, Михаил Билалов - Джаро сам шофира в преследванията с автомобили и също така изпълнява доста от трудните и опасни каскади в сериала.

След пристигането на Мишо Билалов, Захари Бахаров, Ивайло Захариев, Мариан Вълев и Кирил Ефремов на морето, към колегите си тази седмица се присъединиха и Миленита, Йосиф Шамли, Пламен Манасиев, Любен Кънев, Владимир Пенев, както и много от новите лица в сериала, между които и мистериозната Ния Туджарова.

Снимките на сериала продължават и тази седмица на Черноморието, тук ще бъдат заснети три епизода от сериала, режисьор на първата е продуцента Димитър Митовски, а другите две са режисирани от Зоран Петровски – който се доказа като режисьор на няколко сезона от сезон 3 на сериала.