Спартак с нулево равенство в Етрополе

Спорт

22-09-2013, 18:18

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Вратарят Станислав Вълчев се отличи с добри спасявания

Отборът на Спартак 1918 завърши наравно 0:0 при гостуването си на Чавдар Етрополе, в мач от 7-ия кръг на Елитната група до 19 г. "Соколите" имаха своите ситуации за гол, но не успяха да ги реализират.

Иван Маринов и Ерхан Васви можеха да открият резултата, но пропуснаха от изгодни ситуации. С много добри изяви бе вратарят Станислав Вълчев, който бе в основата на това отборът, воден от Румен Димов, да не допусне гол.

"Получи се мъжки мач. В началните минути домакините стояха по-добре на терена. Изпуснаха 4-5 положения, след което започнаха да се изнервят. Ние ги чакахме на контраатака, но не успяхме да реализираме, след като имахме две чисти ситуации. Като цяло съм доволен, че издържахме докрай и не допуснахме гол в последните минути както в мача в Търговище. Като цяло отборът стоеше добре", каза за Varnautre.bg Румен Димов.

Съставът на Спартак 1918: Станислав Вълчев, Славин Славов, Данаил Атанасов, Ивън Ганчев, Ерхан Васви (88 - Кирил Янев), Десислав Николов, Ивайло Русев (20 - Живко Караиванов), Тодор Маринчев, Генади Атанасов, Георги Шопов, Иван Маринов.